Radio Vikings egen supporterklubb!

Om du inte redan är medlem, gå med så får du dela vår gemenskap och deltaga i våra arrangemang och inte minst stötta radion i dess verksamhet.
Det kostar endast 250:-/år. Se kontaktinfo längre ner.

Välkomna önskar Håkan Bolander ordf. med hustru Monica!

Det engagerade stöd som Radio Viking får från sina lyssnare tar sig många uttryck. Ett sådant är supporterklubben. Den bildades redan 1994, ett år efter att Radio Viking startade sin verksamhet i nuvarande form. Så vitt vi vet är det den enda radiostationen i Sverige som har samlat många av sina lyssnare i en supporterklubb. Klubben ger inte bara viktigt stöd till Radio Viking utan har också blivit en omtyckt träffpunkt för många av våra lyssnare, inte minst bland de något äldre.


Uppskattade och återkommande arrangemang är kryssningar på Östersjön och bussresor till olika mål i Sverige och Norden. Medlemmarna har då också möjlighet att bekanta sig närmare med de programvärdar hos Radio Viking som följer med på resorna. För underhållningen svarar bland andra älskade artister som regelbundet hörs på Radio Viking. En och annan programvärd med artistisk ådra kan medlemmarna också njuta av.


Årsavgiften för medlemskap i supporterklubben är 250 kr och betalas enklast genom insättning på plusgiro 8328437-2. Ange kontaktuppgifter och gärna födelseår och dag.

Vill Du veta mera om supporterklubben och anmäla Dig som medlem är Du välkommen att kontakta ordförande Håkan Bolander, telefonnummer och e-postadress, se nedan.

Vi önskar Dig mycket nöje i vår supporterklubb!

 

Supporterklubbens styrelse 2016

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.ordförande, 073-619 1179

Göran Werner, kassör

Monica Bolander, ledamot, 0708-66 33 81

Britt-Marie Werner, ledamot, 070-241 8981

Yvonne Lindroos, ledamot, 070-881 0593

Olle Lundborg, suppleant

Börje Hansson, suppleant

Jack Lindroos, suppleant

 

     

   

 

   

Succé för Radio Vikings och Supporterklubbens Vårkryssning till Mariehamn!
Radio Viking-lyssnare och medlemmar i Radio Vikings Supporterklubb vårkryssade den 8 och 9 maj 2012 i glada vänners lag t o r Stockholm-Mariehamn med Viking Lines m/s Cinderella.
Välkommen att se bilder här nedan! Klicka på bilderna för större format!

 

Tillbaka upp | Tillbaka till framsidan