Köpa reklamtid - Radio Viking 101,4

Till innehåll

Huvudmeny:

Köpa reklamtid

 

En av de mest kraftfulla marknadsföringskanalerna
Tack vare stationens musikurval och programvärdarnas profil når Radio Viking på ett alldeles unikt sätt den allt större gruppen av köpstarka personer som kommit en bit upp i åren.


Radio Viking hörs i Stockholm med omgivningar, ett område med närmare 2 miljoner invånare. Därtill kommer stationens Internet-sändningar via Internet med global räckvidd. Flest lyssnare har Radio Viking under för- och eftermiddagar. Antalet är då cirka 100 000. Den genomsnittliga tid som våra lyssnare dagligen ger Radio Viking är enligt analysföretaget RUAB 3 timmar och 20 minuter. Det innebär att stationen har den längsta "lyssnare-per-dag-tiden" efter P4.
Undersökningar visar att radiomediet numera är en av de mest kraftfulla marknadsföringskanalerna. Med reklamplats hos oss når Du stora och köpstarka kundgrupper med Ditt budskap 60 gånger per vecka i en för kundgrupperna exklusiv kanal som sänder både lokalt och via Internet till skandinaver globalt! Du kan också komplettera med en annons på vår mycket besökta webbplats. Med våra resurser tar vi också gärna hand om Din radioreklamproduktion - manus, musik och inspelning med professionella röster.
Tveka inte att kontakta oss om Du vill ha mera information och prisuppgifter. Ring till oss på telefon 08-560 350 10 eller skicka e-post till info@radioviking.se
.

Varmt välkommen som annonsör hos Radio Viking! 
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny