Länkar - Radio Viking 101,4

Till innehåll

Huvudmeny:

Länkar

 

Utflykter i Internet-världen
På Internet finns en del webbplatser som har direkt anknytning till Radio Viking. Där finns också sådana som vi tror kan vara av intresse för Dig som lyssnar på våra program. Du kan exempelvis få detaljerade uppgifter om musiken i något av våra temaprogram. En del av våra programvärdar är själva artister med egna webbplatser som det kan vara spännande att besöka. För att underlätta Dina utflykter i Internet-världen har vi här nedanför samlat länkar till ett antal matnyttiga och trevliga webbplatser.

Under Dina utflykter kan Du naturligtvis Internet-lyssna på Radio Viking. Se bara till att Du har startat mediaspelaren genom att gå till Webbradio här eller upptill och klicka på "Lyssna".

Varmt välkommen åter till oss på Radio Viking efter Dina utflykter!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Länkar till webbplatser


www.kustradion.fm
Kustradion 104,8 MHz på Spanska Solkusten bjuder turistande och bofasta skandinaver på musik, lokala och internationella nyheter, sport, turisttips och mycket annat. En del av Radio Vikings temaprogram återutsänds över Kustradion.


www.musicant.se

Via den här länken når Du trubaduren Ove Engströms webbplats. Ove är programvärd i Valle Vikings Visbar - Radio Vikings mångåriga visprogram på onsdagar kl. 12:00 - 13:00 och med repris på söndagförmiddagar kl. 10:00 - 11:00 och även via Webbradio och repriser.http://www.dragspelsforbundet.se/

Via den här länken kommer Du till Dragspelsförbundet.

Järfälla Optik i
Jakobsbergs Centrum
www.jarfallaoptik.se


 
 
 
 
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny