Programvärdar A - E - Radio Viking 101,4

Till innehåll

Huvudmeny:

Programvärdar A - E

Programvärdar
 

Janne JB Bengtsson - BredBlandning - tar tyvärr en paus tillsvidare, men önskas välkommen tillbaka när så är läge.
Janne JB Bengtsson är fyrtiotalist med de yrkesmässiga rötterna i byggnadsbranschen - byggnadsingenjör med akustik som specialitet. Pappa Roland Bengtsson var bland mycket, mycket annat gitarrist och basist i en den berömda Svenska Hotkvintetten.
När Janne kom till Radio Viking hade han med sig fjorton års erfarenhet som programledare och trafikreporter på andra radiostationer.
Upplevelser och härlig musik i bred blandning!

BredBlandning. Varierande tider, främst dock fredagar 07:00 - 11:00.

Bengt Eklöf - Från B till Z
Bengt Eklöf bjuder på blandad musik på onsdagseftermiddagar 13 - 17.
Programmet Mums, Rött & Vitt har tyvärr numera lagts ned till mångas sorg.

Onsdagseftermiddagar och vid vissa andra tider bjuder Bengt Eklöf på blandad musik i programmet Från B till Z.


Från B till Z. Onsdagar 13:00 - 17:00 och vissa andra tider.


Ove Ekström - Tidigare i programmet Mums rött och vitt
Ove Ekström, i mitten på bilden,
kanske kommer tillbaka i något annat sammanhang efter det att programmet Mums, Rött & Vitt lagts ned efter nästan 26 år.

 
 

Ove Engström - Valle Vikings Visbar
Ove Engström är sedan flera decennier en av de främsta företrädarna för den svenska viskonsten. Ursprungligen ingenjör men med stor musikalisk talang utbildade han sig under 1960-talet hos bland andra Martin Öhman, Hjördis Schymberg och Erik Saedén. Efter vidareutbildning på Operahögskolan har Ove Engström sedan 1972 arbetat med musik på heltid. Vid sidan av tusentals konserter har han också satt musik till ett stort antal dikter av svenska författare som till exempel Dan Andersson, Nils Ferlin, Bo Bergman, Albert Engström, Gustav Fröding och Bo Setterlind.
Ove Engström är sedan många år värd i Radio Vikings populära visprogram Valle Vikings Visbar. Förutom musiken bjuds lyssnarna på intervjuer med spännande personligheter inom visvärlden. Valle vikings Visbar sänds också över den nordiska Kustradion på Spanska Solkusten.
Välkommen att botanisera i den svenska visskatten tillsammans med Ove Engström och hans vänner!

Valle Vikings Visbar. Onsdagar kl 12:00 - 13:00. Repris söndagar kl 10:00 - 11:00.

Ingemar Eriksson – Lättspårat
Ingemar Eriksson, 40-talist, med ett förflutet som konsult på den internationella telekom marknaden, hörs för närvarande med lättsamt småprat mellan skivorna, ibland tillsammans med Bo Magnusson i Lättspårat på måndagar och tisdagar.
Ingemar har en bred musiksmak vilket också återspeglar sig i den spelade musiken. Någon hårdrock eller "dunka-dunka" musik lär man dock inte få höra i programmet.
Ingemar är ny som programledare på Radio Viking och han delar nu sin programledartid på Radio Viking med att också vara aktiv i olika lokala föreningar hemma i Sköndal samt med flitiga besök på Stadsteatern, Operan och Berwaldhallen.

Lättspårat. Måndagar kl 09:00 - 13:00, tisdagar kl 15:00 - 19:00.Rolf Eriksson - Musikboxen , har tillsvidare utgått.

(Dyker upp lite då och då med Monica, se programtablån.)

(Absoluta högtidsstunder för älskare av svensk schlager och 1950-talsrock!)Monica Eriksson - Musikboxen , har tillsvidare utgått.

(Dyker upp lite då och då med Rolf, se programtablån.)


(Väl mött i den härliga 1950-talsrocken!)


 
 
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny