Programvärdar K- O - Radio Viking 101,4

Till innehåll

Huvudmeny:

Programvärdar K- O

Programvärdar
 

Kjell Karlsson - Skivat & klart -  
På lite varierande tider serveras en härlig blandning av schlager, dansbandsmusik, rock'n roll, country och mycket annat i programmet Skivat & klart. En och annan liten frågetävling dyker också upp i programmen. Och den som sköter trakteringen är Kjell Karlsson, programvärd hos Radio Viking sedan sommaren 2002.
Denna härliga musikblandning och små tävlingar med Kjell Karlsson kan Du lyssna in på Radio Viking
på lite varierande tider. Titta in på programtablån då och då för att se tiderna.

Ibland återkommande på lördagar kl. 18:00 - 23:00.

Härlig blandning i behagligt format!                                             Skivat & klart. Varierande tider och dagar. Se programtablån.Bo Magnusson - Plats På Scen!  - Är tillbaka igen efter ett uppehåll.

Som enda svenska radiostation har Radio Viking den stora glädjen att varje vecka få bjuda alla operett-, musikal, och filmmusikvänner på riktiga högtidsstunder. Programmet heter Plats På Scen! och där blandas härlig och evigt grön musik med intressanta utflykter i både nutida och historiska musikmiljöer. En och annan fängslande gäst får lyssnarna också möta. Och det gäller inte minst i de specialupplagor med blåsmusik som sänds sista veckan i varje månad.
Programvärd i Plats På Scen! sedan programseriens start i januari 2003 är Bo Magnusson.
I blåsmusikupplagorna medverkar också Kjell Sandberg och Lars Stolt som programvärdar.

Fredagen den 20 september 2013 sändes program nummer 400 av Plats på scen!.

Musikönskningar till och synpunkter på programserien tas mycket tacksamt emot. Adressen är Radio Viking, 178 30 Ekerö. Det går också utmärkt att e-posta till bo@radioviking.se.
Närmare information om programserien Plats På Scen! -bland annat utförliga musikförteckningar till varje upplaga - finns på www.allegromusik.se
.
.

Plats På Scen!  Fredagar 11:00 - 12:00. Repris söndagar 15:00 - 16:00.

Gunnar Nilsson - 78 på 60 -
Gunnar Nilsson gläder oss varje vecka med godbitar från 78-varvsskivornas underbara värld. Musik förstås. Men också intressanta fakta om de artister som från 1900-talets början och till slutet av 1950-talet gjorde inspelningar på skivor med hastigheten 78 varv per minut.
Gunnar Nilsson har tillgång till ett av landets största arkiv med 78-varvare. Närmare 27.000 skivor med 50.000 titlar ingår, bland annat så gott som alla inspelningar som är gjorda på skivmärket Sonora.
Till Gunnar Nilssons intressen hör, förutom 78-varvare, museijärnvägar i full storlek och modelljärnvägar, veteranbilar och att hålla vackra Koi-karpar. De senare lever ett mycket behagligt liv i en stort och tekniskt avancerat dammsystem invid Gunnar Nilssons hem på Färingsö. E-post till Gunnar skickas till gunnar@radioviking.se

78 på 60. Onsdagar 11:00-12:00. Repris söndagar 11:00 - 12:00.

Tommy Ollmark -
På lördagar hörs Tommy även i programmet Mälarö Jazz, se närmare under Föreningar, dock inte varje lördag.  Storband & lite annat. Onsdagar i veckor med ojämna nummer 09:00 - 11:00.
Mycket annat. Onsdagar i veckor med ojämna nummer 07:00 - 09:00.
Mycket annat. Onsdagar i veckor med jämna nummer 07:00 - 11:00.
Mälarö Jazz. Lördagar 13:00 - 15:00.


 
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny