Supporterklubben - Radio Viking 101,4

Till innehåll

Huvudmeny:

Supporterklubben

 

Sveriges enda radiostation med egen supporterklubb!
Det engagerade stöd som Radio Viking får från sina lyssnare tar sig många uttryck. Ett sådant är supporterklubben. Den bildades redan 1994, ett år efter det att Radio Viking startade sin verksamhet i nuvarande form. Så vitt vi vet är det den enda radiostationen i Sverige som har samlat många av sina lyssnare i en supporterklubb. Klubben ger inte bara viktigt stöd till Radio Viking utan har också blivit en omtyckt träffpunkt för många av våra lyssnare, inte minst bland de något äldre.
Uppskattade och återkommande arrangemang är kryssningar på Östersjön och bussresor till olika mål i Sverige och Norden. Medlemmarna har då också möjlighet att bekanta sig närmare med de programvärdar hos Radio Viking som följer med på resorna. För underhållningen svarar bland andra älskade artister som regelbundet hörs på Radio Viking. En och annan programvärd med artistisk ådra kan medlemmarna också njuta av.


Årsavgiften 2014 för medlemskap i supporterklubben är  200 kr och betalas enklast genom insättning på plusgiro 8328437-2. Ange kontaktuppgifter och gärna födelseår och dag.

Vill Du veta mera om supporterklubben och anmäla Dig som medlem är Du välkommen att kontakta ordförande Håkan Bolander, telefonnummer och e-postadress, se nedan.

Vi önskar Dig mycket nöje i vår supporterklubb!

Supporterklubbens styrelse 2014:

Ordförande:
Håkan Bolander Mob. 0736191179 Mail. bolle610@hotmail.com

Kassör:
Lillien Kastberg

Ledamöter:
Monica
Bolander  mobil: 0708663381 (Reseansvarig).
Börje Hansson
Harald Walczok

Suppleanter:
Göran Werner
Solveig Wilhelmsson
Olle Lundberg

Revisor:
Margareth Hagberg

Valberedning:
Ordförande: Rune Karlsson

Ledamöter:
Britt-Marie Werner
Gunvor Jahnson

Succé för Radio Vikings och Supporterklubbens Vårkryssning till Mariehamn!
Radio Viking-lyssnare och medlemmar i Radio Vikings Supporterklubb vårkryssade den 8 och 9 maj 2012 i glada vänners lag t o r Stockholm-Mariehamn med Viking Lines m/s Cinderella.
Välkommen att se bilder här nedan! Klicka på bilderna för större format!

 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny