Webbradio - Radio Viking Hemsida

Till innehåll

Huvudmeny:

Webbradio


VIKTIG INFORMATION!


OBSERVERA!

Vid lyssning via Internet.

Vi har ett intermittent problem med sändningen, som gör att det kan bli avbrott i sändningen lite då och då, men vi jobbar på att kunna lösa det så snart som möjligt.Tack för Ert tålamod.

 

Lyssna på Radio Viking var som helst i världen!

Med en vanlig radio går det oftast bra att höra Radio Viking i Stockholm med omgivningar på FM 101,4 MHz. Har man otur kan det vara sämre mottagningsförhållanden just där man bor och då kan det hjälpa med en bra radioantenn, riktad mot Ekerö.

Tack vare Internet kan Radio Viking också avlyssnas runt om i hela världen. Det som behövs är en dator med installerad mediaspelare - Windows Mediaplayer eller någon annan som läser wma-filer (.asx) - samt en bredbandsanslutning.

När Du vill lyssna via datorn är det bara att klicka här   


Har man en Internetradio, se längre ned.

Lyssna på program som Du kanske har missat eller vill höra igen!
Många av våra lyssnarkontakter handlar om att man har missat ett program eller skulle vilja höra det igen. Genom reprissändningar av en del program har vi hittills åtminstone i någon mån kunnat tillgodose våra lyssnares önskemål.
I och med Internet har emellertid helt nya möjligheter skapats att göra program tillgängliga när som helst efter det första sändningstillfället. I försökssyfte håller vi därför några av de producerade programmen tillgängliga på Internet.
För att lyssna klickar Du på önskad programtitel i listan här nedanför. Programmet spelas då upp i Din mediaspelare.
Villkoret är att din mediaspelare läser wma-filer (asx).


Normalt läggs repriserna in på söndagsförmiddagen, men det är inte alltid som den aktuella texten kommer in samtidigt, så provlyssna gärna för att höra om de nya programmen kommit in. Ett annat problem kan vara att vi inte kan lägga över ett nytt program om någon är inne och lyssnar på just den programvarianten.

Programvärd

Gunnar Nilsson
Ove Engström
Åke Hägglund & Kjell Nilsson
Bengt Eklöf, Ove Ekström, Mats Otterskog & Claes Thyrsson.
Det 1000:e och sista programmet.
Tommy Ollmark & Lennart Odlinder
Bo Magnusson

I arkivet
t o m
2014-08-31
2014-08-31
2014-08-31
2014-08-31

2014-08-16
2014-08-31

Vi är förstås mycket intresserade av Dina synpunkter på den här möjligheten att kunna höra en del av våra program under en tid efter det första sändningstillfället och likaså av hur Du uppfattar programmens tekniska kvalité när Du hör dem i återutsändning via Internet. Programmen sänds med hastigheten 64 kbit/sekund i mp3-format.

Alla synpunkter tas tacksamt emot på e-post bo@radioviking.se eller per telefon till Radio Viking på nummer 08-560 350 10.

Välkommen att prova och lämna synpunkter!


Åter till början av sidan

 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny