Kjell Nilsson  -  Dags för Dragspel - specialprogram för alla som älskar dragspelsmusik 

På torsdagar mellan klockan 11:00-12:00 varannan jämn vecka spelar jag härlig dragspelsmusik. Jag efterträder Åke Hägglund som varit er programvärd i över 10 år. Han kommer att finnas med i programmet i olika roller - som kontaktyta till er lyssnare och även till er dragspelare. Han kommer till och från komma in i programmet med egna teman - "Åkes hörna" .

Jag har förflutet i försvaret där jag jobbat med personalfrågor och chefsutveckling men har under hela min civila karriär spelat dragspel i olika orkestrar. Det har varit musik vid bröllop, födelsedagsfester, föreningsmöten, begravningar etc. Numer blir det mest i samband med PRO- och andra föreningsmöten samt underhållning vid äldreboenden.

Själv är min musiksmak bred, dvs från jazz och klassisk musik till dansband och folklig musik med tyngdpunkt i gammaldans.

Jag kommer att vara lyhörd på vad ni lyssnare önskar för underhållning i radion  när det gäller musik där huvudinstrumentet är dragspel.

Till mig och Åke kan ni skicka synpunkter och önskemål på följande adresser:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adressen till oss brevledes är

Radio Viking

Dags för dragspel

Roddargränd 1

178 30 Ekerö