Pyret Ericson , Etervågskommunikatör

Intresset för radio har funnits sedan barnaåren. Från handtaget på mitt hopprep till en riktig mikrofon startade 1988 på en liten radiostation i Vagnhärad, Radio Nova. Därefter på andra radiostationer runt Stockholm, även Radio Vikings första år på 90-talet.
 
Tidigare med intresserade öron lyssnat på knastrande radiostationer som Radio Luxemburg och Radio Nord. 2012 hade vi några radioentusiaster en fantastisk sändning för att minnas Radio Nords ”tystande” 50 år efter. Sändningen gick ut på samma gamla frekvens som 1962. En upplevelse med radiovänner som aldrig suddas ut.
 
Att få ha jobbat på olika radiostationer i Stockholm med omnejd har varit ett stort och sant nöje. Musik ger glädje sägs det och därför finns vi på Radio Viking för er kära lyssnare.
Med den fina respons som kommer från lyssnarna och trevliga kollegor gör att jag slutar aldrig att tycka att det är roligt. I mitt program ”CD med egna öron” kan variationen vara mycket stor. Roligt att överraska lyssnarna med udda och välkänd musik samt lite däremellan.